Το Χιονοδρομικό Κέντρο Χρυσό Ελάφι είναι το μοναδικό ιδιωτικό χιονοδρομικό κέντρο.Λειτουργεί από το 1980 και βρίσκεται στην περιοχή Βολάδα Σελίου, ακριβώς δίπλα στο Χιονοδρομικό κέντρο Σελίου. Απέχει 1,5 km από το γραφικό και όμορφο ορεινό χωριό Σέλι ,24 από την Βέροια, 20 από την Νάουσα και 90 από την Θεσσαλονίκη, το υψόμετρο είναι 1540 – 1660 μ.Ιδανικό για αυτούς που θέλουν να γευτούν μια ολοκληρωμένη πρόταση για χαλάρωση και ξεκούραση σε συνδυασμό με τις απολαύσεις του βουνού και του Ski , και αυτό γιατί στο Χρυσό Ελάφι τα έχετε όλα στα πόδια σας !!Πάρκινγκ ακριβώς δίπλα στην ξενοδοχειακή μονάδα που διαθέτει 13 δωμάτια δυναμικότητας 40 κλινών σε δίκλινα ,τρίκλινα η τετράκλινα δωμάτιασε στυλ απλό η μεζονέτας .Καφετέρια ,από τις πιο όμορφες στον ορεινό χώρο, όπου παρέχονται όλες οι ανέσεις .

Εστιατόριο-ταβέρνα με πολύ καλό φαγητό , γυμναστήριο πλήρως οργανωμένο,σάουνα tylo 11 ατόμων και φυσικά ένα μικρό πάρκο για τους μικρούς μας φίλους .Σε απόσταση μόλις 10 μέτρων από την ξενοδοχειακή μονάδα βρίσκεται η αφετηρία των lift και παραπλεύρως λειτουργεί ενοικιάσεις και σχολή Ski επανδρωμένη από πτυχιούχους προπονητές δασκάλους χιονοδρομίας.Υπάρχουν 2 συρόμενοι αναβατήρες μήκους 900 μ. και 600 μ. αντίστοιχα.Οι πίστες είναι 4 κόκκινη , μπλε και κίτρινη με συνολικό μήκος 3,5 km ,για αρχάριους, αλλά και πιο έμπειρους σκιέρς.

Το μεγάλο πλεονέκτημά του είναι η γειτνίασή του με το Χιονοδρομικό κέντρο Σελίου αλλά και η καλή ξενοδοχειακή μονάδα που έχει, η οποία βρίσκεται στην κυριολεξία μέσα στις πίστες χιονοδρομίας, πράγμα σπάνιο για τη χώρα μας!

Επικοινωνία – Χιονοδρομικό Κέντρο Χρυσό Ελάφι

Social