Την ταινία ”Frozen Ambrosia” του διάσημου Ελληνοαμερικανού σκηνοθέτη αθλημάτων δράσης Κωνσταντίνου Παπανικολάου (CP), που δίνει νέα διάσταση στα βουνά της χώρας μας, σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την Τετάρτη στις 18:30 το CinEΡΙΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο CP θα παρευρίσκεται στην προβολή για να μοιραστεί μαζί μας τις εμπειρίες από την ταινία αλλά και τις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες απόψεις του για την ανάπτυξη του ορεινού τουρισμού στην Ελλάδα. Η είσοδος είναι 5 € και τα έσοδα θα διατεθούν για την αποκατάσταση του καταφυγίου του ΕΟΣ στα 3 – 5 Πηγάδια.

Στα πλαίσια της Πρεμιέρας του ”Frozen Amvrosia” στη Νάουσα, ο Αλέξανδρος Στύλλας και ο Γιώργος Θεολόγης θα μιλήσουν για την εμπειρία ζωής που έζησαν στην αποστολή τους στο Ladakh στα Ινδικά Ιμαλάϊα και την κατάκτηση της κορυφής (6153μ) του Stok Kangri, ενώ θα ακολουθήσει σύντομο video από την αποστολή τους το Πάσχα του 2016.

«Όταν κανείς σκέφτεται την Ελλάδα, λίγοι ξέρουν ότι έχει ψηλά βουνά και χειμερινή σαιζόν με σκι και snowboarding. Αποφασισμένος να αλλάξει αυτή την εντύπωση, ο Ελληνοαμερικάνος κινηματογραφιστής Κωνσταντίνος Παπανικολάου μπαίνει σε μια περιπέτεια να φτιάξει μια ταινία σκι για να προώθηση τον χειμερινό τουρισμό στην Ελλάδα. Φτάνοντας, ο C.P. ανακαλύπτει μια δύσκολη αλήθεια. Τα χιονοδρομικά κέντρα, όπως πολλά αλλά πράγματα στην Ελλάδα σήμερα, είναι σε κίνδυνο. Ευτυχώς όμως ένα κίνημα άρχισε, το ορειβατικό σκι, που αποφεύγονται το χιονοδρομικά κέντρα και οι σκιέρ ανεβαίνουν το βουνά με τη δίκη τους δύναμη. Σύντομα και άλλες προκλήσεις εμφανίζονται. Με επιμονή και αλληλεγγύη οι Έλληνες ξεπερνούν αυτές τις δοκιμασίες και αποδεικνύουν μια για πάντα ότι η χώρα τους είναι ένας παγκόσμιου επιπέδου χειμερινός προορισμός».

Πηγή