Χ.Κ. Βόρας ΚαϊμάκτσαλανΑνοιχτό με τους αναβατήρες σε πλήρη λειτουργία. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες από Άγιο Αθανάσιο με αλυσίδες ή χιονολάστιχα από Κερασιά.

Χ.Κ. 3-5 ΠηγάδιαΑνοιχτό με τους αναβατήρες Σ2 και εναέριο διθέσιο που εξυπηρετούν τις πίστες Αριστοτέλης1 Αριστοτέλης2, πλατό Παράδεισος, Παράδεισος, πλατό Φίλιππος και αρχαρίων(ανοιχτή για έλκυθρα). Ακολουθείστε τη σήμανση του ΧΚ και αποφεύγετε να κινείστε εκτός των διαστρωμένων πιστών. Δρόμοι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες.

Χ.Κ. ΠαρνασσούΑνοιχτό με τους αναβατήρες Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, και baby2, baby3. Δρόμοι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες.

Χ.Κ. Μαινάλου - Ανοιχτό με το babylift σε λειτουργία. Δρόμοι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες.

Χ.Κ. Βίγλας Πισοδερίου - Ανοιχτό. Νεφώσεις. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Χ.Κ. Καλαβρύτων - Ανοιχτό με όλους τους αναβατήρες εκτός του Ερμή. Ηλιοφάνεια. Δρόμοι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες.

Χ.Κ. Καρπενησίου - Ανοιχτό με τους αναβατήρες Θησέας, Τάκης Φλέγκας, Άνεμος1. Αναμένεται πλήρης λειτουργία το ΣΚ. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Χ.Κ. ΒασιλίτσαςKλειστό λόγω της μεγάλης ανόδου της θερμοκρασίας και με γνώμονα τη διατήρηση της χιονοκάλυψης στις πίστες της Γομάρας για το Σαββατοκύριακο θα λειτουργήσουν οι αναβατήρες Φίλιππος , Μ.Αλέξανδρος, Ελιμεία και babylift. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Χ.Κ. Ζήρειας Kλειστό για χιονοδρομία. Ανεπαρκές χιόνι. Ανοιχτό το Σαλέ.

Χ.Κ.ΠηλίουKλειστό.

Χ.Κ. Περτουλίου - Kλειστό για χιονοδρομία. Μπορείτε να επισκεφτείτε το Σαλέ και να κάνετε βόλτα με snowmobile και άλογα.

Χ.Κ. ΛαϊλιάςKλειστό λόγω ανεπάρκειας χιονιού.

Χ.Κ. ΒιτσίουKλειστό. Ανεπάρκεια χιονιού για χιονοδρομία.

Χ.Κ. ΑνηλίουKλειστό για χιονοδρομία. Ανεπαρκές χιόνι. Ανοιχτό το Σαλέ. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

X.K. ΕλατοχωρίουKλειστό. Ανεπάρκεια χιονιού για χιονοδρομία. Κλειστό και το σαλέ. Αναμένεται να ανοίξει το ΣΚ το Σαλέ και ο διθέσιος εναέριος αναβατήρας για βόλτα.

Χ.Κ. ΣελίουKλειστό. Ανοιχτό το Σαλέ.

Χ.Κ. ΦαλακρούKλειστό. Ανοιχτό για χιονοδρομία τα ΣΚ και τις αργίες με Babylift1, Babylift2 και πίστα Νέστου (Μέστα1). Για φέτος θα λειτουργεί προσωρινά η βάση των εγκαταστάσεων με τα 2 baby lifts και το μικρό συρόμενο lift «πίστα Νέστου». Υπάρχει πλήρης υγειονομική κάλυψη και υποστήριξη για την ασφάλεια των επισκεπτών από την Ο.ΔΙ.Κ. Βάση Ετοιμότητας Δράμας, η οποία παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες. Μετά τη σύμφωνη γνώμη του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κυρίου Γιώργου Παυλίδη, τα lifts λειτουργούν ΔΩΡΕΑΝ για το κοινό.