Οι αναβατήρες που θα λειτουργήσουν σήμερα είναι η Κρέμαση, η Σαραντόβρυση 1, το Μετερίζι και το Baby Lift με τις πίστες 6, 2, 7, 8 και αρχαρίων.
Για σήμερα θα είναι σε λειτουργία με Εναέριο , Διθέσιος Εναέριος, Σ4 Κεντρικής κορυφή/ Λουκι και οι Πίστες Baby, Παράδεισος πλατώ / Σ2, Παράδεισος / Σ3, Αριστοτέλης 1 (κεντρική μέση) / Σ3, Αριστοτέλης 2 (Κεντρική κορυφή) / Σ4, Λούκι Σ4 / Εναέριος, Φίλιππος / Εναέριος, Φίλιππος Πλατώ / Σ1, Αντοχής 1, Αντοχής 2
Δυστυχώς, οι προγνώσεις καιρού για έντονες χιονοπτώσεις, δεν επαληθεύτηκαν και δεν ευνόησαν τον πανέμορφο Χελμό. Η ποσότητα του χιονιού είναι οριακή, με ύψη χιονιού να καταγράφονται σήμερα ως εξής: βάση (1.740μ): 10 εκ. / μέση (2.020μ): 25 εκ. / κορυφή (2.340μ): 40 εκ., και δεν επαρκούν για την ασφαλή λειτουργία των αναβατήρων του, και πιστών του για χιονοδρομία. Αναμένονται νέες χιονοπτώσεις τις επόμενες ώρες και ημέρες, και το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων θα βρίσκεται σε ετοιμότητα για την άμεση επαναλειτουργία του για χιονοδρομία.
Σε λειτουργία οι αναβατήρες πάνω καρεκλάκι, skilift, babylift1 και babylift2.
Η διοίκηση της ΕΤΑΔ Α.Ε., διαχειρίστριας του Xιονοδρομικού Kέντρου Παρνασσού, ανακοινώνει ότι λόγω των αναγκαίων εργασιών αποκατάστασης, αναβάθμισης και επικαιροποίησης των συστημάτων πυροπροστασίας, περιορίζεται προσωρινά η πρόσβαση στις κτηριακές εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού.Οι πίστες του Χιονοδρομικού, καθώς και οι αναβατήρες (λιφτ) θα λειτουργούν κανονικά αναλόγως των καιρικών συνθηκών.Για την εκ νέου λειτουργία των παραπάνω κτηριακών χώρων του Υποκαταστήματος ΧΚΠ θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες για την εύρυθμη λειτουργία τους.Έχει υπάρξει ήδη μέριμνα για την άμεση και ταχύτατη υλοποίηση των απαιτούμενων εργασιών και σύντομα οι κτηριακοί χώροι θα είναι στη διάθεση του κοινού.
Θα είναι σε λειτουργία οι εξής 2 αναβατήρες: Ο συρόμενος «Ελιμεία», και το συρόμενο «Baby lift».
Ανοιχτό το σαλέ. 20 – 35cm χιόνι.Ο δρόμος από Καδραρά είναι ανοιχτός ενώ από βυτίνα θα χρειαστούν αλυσίδες.
Το Χ.Κ. Πηλίου θα παραμείνει κλειστό εώς τη νέα χιονόπτωση.
Ανεπαρκές χιόνι για χιονοδρομία. Ανοιχτό το Σαλέ.
Λόγο Ανεπάρκαιας Χιονιού
για χιονοδρομία. Κλειστό και το Σαλέ.
Ανοιχτό το Σαλέ.
Σε πλήρη λειτουργία.

ΠΗΓΗ 1 ΠΗΓΗ 2 ΠΗΓΗ 3 ΠΗΓΗ 4