Σε πλήρη λειτουργία το κέντρο σήμερα με το σύνολο των αναβατήρων και των πιστών και επιπλέον δύο πίστες την R1 και την 7+
Για σήμερα Σάββατο και και μεθαύριο Κυριακή το ΧΚ θα είναι σε 100% λειτουργία με Εναέριο , Σ1,Σ2,Σ3 και Σ4 , και όλες τις πίστες ανοικτές για χιονοδρομία με υπερεπαρκή χιονοκάλυψη .
Δυστυχώς, οι προγνώσεις καιρού για έντονες χιονοπτώσεις, δεν επαληθεύτηκαν και δεν ευνόησαν τον πανέμορφο Χελμό. Η ποσότητα του χιονιού είναι οριακή, με ύψη χιονιού να καταγράφονται σήμερα ως εξής: βάση (1.740μ): 10 εκ. / μέση (2.020μ): 25 εκ. / κορυφή (2.340μ): 40 εκ., και δεν επαρκούν για την ασφαλή λειτουργία των αναβατήρων του, και πιστών του για χιονοδρομία. Αναμένονται νέες χιονοπτώσεις τις επόμενες ώρες και ημέρες, και το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων θα βρίσκεται σε ετοιμότητα για την άμεση επαναλειτουργία του για χιονοδρομία.
Σε λειτουργία οι αναβατήρες πάνω καρεκλάκι, skilift, babylift1 και babylift2.
Σε λειτουργία οι αναβατήρες: Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής και baby2 και οι πίστες: Αφροδίτη (Νο1 & Νο1α), Βάκχος (Νο2 & Νο2β), Αίολος (Νο4), Περικλής (Νο5), Ηρακλής (Νο8), Διηάνειρα (Νο12) & baby2.
To Σαββατοκύριακο (19 & 20 Μαρτίου) όλοι οι αναβατήρες καθώς και όλες οι πίστες του Χ/Κ θα είναι σε λειτουργία (7/7)
Ανοιχτό το σαλέ. 20 – 35cm χιόνι.Ο δρόμος από Καδραρά είναι ανοιχτός ενώ από βυτίνα θα χρειαστούν αλυσίδες.
Το Χ.Κ. Πηλίου θα παραμείνει κλειστό εώς τη νέα χιονόπτωση.
Ανεπαρκές χιόνι για χιονοδρομία. Ανοιχτό το Σαλέ.
Λόγο Ανεπάρκαιας Χιονιού
για χιονοδρομία. Κλειστό και το Σαλέ.
Ανοιχτό το Σαλέ.
Σε πλήρη λειτουργία.

ΠΗΓΗ 1 ΠΗΓΗ 2 ΠΗΓΗ 3 ΠΗΓΗ 4