Και σήμερα  τα περισσότερα χιονοδρομικά κέντρα θα παραμέινουν εκτός λειτουργίας για χιονοδρομία. Συμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις αναμένουν χιονοπτώσεις έως και σήμερα το βράδυ.

Χ.Κ. Λαιλιά - Κλειστό

Χ.Κ. Πηλίου δεν θα λειτουργήσει σήμερα λόγω έντονων βροχοπτώσεων.

X.K. 3-5 Πηγάδια –  Σε αναστολή μέχρι της 11:00. Θα υπάρξει νέα ενημέρωση. Δρόμοι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες.

Χ.Κ. Βίγλας Πισοδερίου – Ανοιχτό, σε λειτουργία οι αναβατήρες Babylift και ο διθέσιος εναέριος για βόλτα. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Σε αναστολή λειτουργίας παραμένουν λόγω καιρικών συνθηκών και θυελλωδών ανέμων το Χ.Κ. Καλαβρύτων που θα βρείτε ανοιχτό μόνο το σαλέ και το Χ.Κ. Παρνασσού που θα βρείτε ανοιχτό το σαλέ και κάποιους αναβατήρες για βόλτα αν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. Δρόμοι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες.

Χ.Κ. Βασιλίτσας –  σε αναστολή λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων. Λειτουργεί μόνο ο τριθέσιος εναέριος αναβατήρας “Φίλιππος» για βόλτα. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Χ.Κ. Ελατοχωρίου και Περτουλίου παραμένουν κλειστά για χιονοδρομία αλλά λειτουργούν οι Εναέριοι διθέσιοι αναβατήρες για βόλτα και τα σαλέ.

Χ.Κ. Βελουχίου - Σε αναστολή λειτουργίας λόγω ισχυρών ανέμων και βροχοπτώσεων. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.Ανοιχτό μόνο το chalet και τα καταστήματα.

Χ.Κ. Καϊμάκτσαλαν – Ανοιχτό το με το Μετερίζι σε λειτουργία αλλά με πολύ προσοχή. Δρόμοι ανοιχτοί με αλυσίδες.

Χ.Κ. Ανηλίου Μετσόβου συνεχίζεται η αναστολή λειτουργίας λόγω βροχοπτώσεων. Δρόμος ανοιχτός με αλυσίδες.

Χ.Κ. Ζήρειας, Χ.Κ. Μαινάλου, Σέλι κ Χ.Κ. Φαλακρού παραμένουν κλειστά για χιονοδρομία.