Σήμερα θα λειτουργήσουν οι αναβατήρες Μετερίζι με την πίστα 8, το Baby lift για τους αρχάριους και η Σαραντόβρυση 1 για την πρόσβασή σας στην Κρέμαση με τις πίστες 5 και 6
Ανοιχτό θα είναι το Lift bar για τους επισκέπτες.
Σε λειτουργία θα βρίσκονται οι αναβατήρες: Ερμής, Αχιλλέας (μόνο για μετάβαση στη Βαθειά Λάκκα και για βόλτα) και Θέτις. Αύριο θα γίνει επανεκτίμηση των δεδομένων συνθηκών και θα ανακοινωθούν εκ νέου οι επιπλέον πίστες και αναβατήρες που θα λειτουργήσουν τη Κυριακή.
Σε λειτουργία οι αναβατήρες, Άνω καρεκλάκι, babylift 1 και babylift 2.
Σε λειτουργία σήμερα και για χιονοδρομία ο βασικός άξονας των Κελλαριών μέσω των αναβατήρων Βάκχου – Αίολου και τις πίστες Περικλή, Αίολου, Διηάνειρας, baby2 και baby3!
Η χτεσινή χιονόπτωση άφησε στο ΧΚΠ επιπλέον 20 εκ. φρέσκο χιόνι αλλά δυστυχώς με πολύ αέρα. Αποτέλεσμα ήταν να το ξυρίσει στα ψηλά και να ευνοηθούν περισσότερο τα χαμηλότερα χιονοδρομικά πεδία του Αίολου και της Διηάνειρας.
Η Διοίκηση του Ε.Χ.Κ.Β. σας ανακοινώνει ότι, για το Σαββατοκύριακο (5 & 6 Μαρτίου), θα είναι σε λειτουργία ο 2θέσιος εναέριος αναβατήρας «Μ. Αλέξανδρος», όπου θα λειτουργεί μόνο η κεντρική πίστα του μήκους 1.850μ, η οποία, μετά τη χθεσινή βραδινή χιονόπτωση, η ποιότητα χιονιού της είναι εξαιρετική.Ο 3θέσιος εναέριος αναβατήρας «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» θα λειτουργεί μόνο ως σύνδεση για τον 2θέσιο ή για βόλτα (πίστες κλειστές).
Σημειώνεται, ακόμη, ότι ο δρόμος είναι ανοιχτός, χωρίς χρήση αλυσίδων, οι οποίες όμως θα πρέπει υποχρεωτικά να βρίσκονται στο όχημά σας.
Ανοιχτό το σαλέ. 20 – 35cm χιόνι.Ο δρόμος από Καδραρά είναι ανοιχτός ενώ από βυτίνα θα χρειαστούν αλυσίδες.
για χιονοδρομία. Ανοιχτό το Σαλέ.
Το Χ.Κ. Πηλίου θα παραμείνει κλειστό εώς τη νέα χιονόπτωση.
Ανεπαρκές χιόνι για χιονοδρομία. Ανοιχτό το Σαλέ.
για χιονοδρομία. Κλειστό και το Σαλέ.
Ανοιχτό το Σαλέ.

ΠΗΓΗ 1 ΠΗΓΗ 2 ΠΗΓΗ 3 ΠΗΓΗ 4