Χ.Κ. ΖήρειαςΑνοιχτό για χιονοδρομία. Νεφώσεις. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Χ.Κ. 3-5 ΠηγάδιαΑνοιχτό με τους αναβατήρες Σ2, Σ3 και εναέριο που εξυπηρετούν τις πίστες Αριστοτέλης1 Αριστοτέλης2, πλατό Παράδεισος, Παράδεισος, πλατό Φίλιππος και αρχαρίων(ανοιχτή για έλκυθρα). Δρόμοι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες.

Χ.Κ. Καρπενήσι - Ανοιχτό με τους αναβατήρες Θησέας, Τάκης Φλέγκας, και Άνεμος1. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Χ.Κ. ΑνηλίουΑνοιχτό με τους αναβατήρες Συρόμενος1, babylift1 και τον διθέσιο σε λειτουργία. Ηλιοφάνεια. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Χ.Κ. Βίγλας ΠισοδερίουΑνοιχτό. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Χ.Κ. Βόρας ΚαϊμάκτσαλανΑνοιχτό με τους αναβατήρες Μετερίζι και Babylift. Σε αναστολή οι υπόλοιποι λόγω ισχυρών ανέμων. Δρόμος ανοιχτός με χιονολάστιχα για Άγιο Αθανάσιο, με αλυσίδες από Κερασιά.

Χ.Κ. ΠηλίουΑνοιχτό με τους αναβατήρες Πι, Π2, Π5. Ύψος χιονιού βάσης: 40cm. Ύψος χιονιού μέσης: 40cm. Ύψος χιονιού κορυφής: 50cm.

Χ.Κ. ΠαρνασσούAνοιχτό με τους αναβατήρες Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, και baby1, baby3 σε λειτουργία. Νεφώσεις. Δρόμοι ανοιχτοί με αλυσίδες.

Χ.Κ. ΚαλαβρύτωνΑνοιχτό. Ηλιοφάνεια. Δρόμοι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες.

Χ.Κ. Βασιλίτσας – Ανοιχτό. Ηλιοφάνεια. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Χ.Κ. ΜαινάλουΑνοιχτό, σε πλήρη λειτουργία. Ο δρόμος από Καρδαρά ανοιχτός χωρίς αλυσίδες. Ο δρόμος από Βυτίνα κλειστός.

Χ.Κ. ΒιτσίουKλειστό. Ανεπάρκεια χιονιού για χιονοδρομία. Γίνονται οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης έτσι ώστε αν ευνοήσουν οι καιρικές συνθήκες να λειτουργήσει το επόμενο ΣΚ (30-31/01) για χιονοδρομία.

Χ.Κ. ΛαϊλιάςKλειστό λόγω ανεπάρκειας χιονιού. Δρόμος ανοιχτός με αλυσίδες-Προσοχή παγετός.

Χ.Κ. ΠερτουλίουKλειστό για χιονοδρομία λόγω ποιότητας χιονιού. Μπορείτε να επισκεφτείτε το Σαλέ και να κάνετε βόλτα με snowmobile και άλογα.

`Χ.Κ. ΦαλακρούKλειστό. Ανοιχτό για χιονοδρομία τα ΣΚ και τις αργίες με Babylift1, Babylift2 και πίστα Νέστου (Μέστα1). Για φέτος θα λειτουργεί προσωρινά η βάση των εγκαταστάσεων με τα 2 baby lifts και το μικρό συρόμενο lift «πίστα Νέστου».