Αγαπητές φίλες και φίλοι του κέντρου μας.
Σας ευχαριστούμε πολύ για το έντονο ενδιαφέρον που παρακολουθείτε την σελίδα μας, για την υποστήριξή σας και τα καλά σας λόγια.
Σας μεταφέρουμε την εκτίμησή μας, ότι πιθανώς η Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016, θα είναι η ημέρα έναρξης ΄΄μερικής λειτουργίας’’ για την φετινή χιονοδρομική περίοδο και ευελπιστούμε την Πέμπτη να είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας το ανακοινώσουμε.
Επαναλαμβάνουμε ότι πρόκειται για εκτίμηση
.
Σας γνωρίζουμε ότι έχουμε θέσει εδώ και πολύ καιρό σε συνεχόμενη λειτουργία, μέρα και νύχτα, το σύστημα τεχνητής χιόνωσης, διαμορφώνοντας τις πίστες 8 (Μετερίζι) και αρχαρίων (σε πιθανή απορία σας, ενημερώνουμε ότι οι τελευταίες χιονοπτώσεις ήταν μικρότερες των προβλέψεων και ο δυνατός βοριάς έκανε μεγάλη ζημιά).

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι το Voras Chalet Alt.2050 ξεκίνησε την λειτουργία του, ανακαινισμένο, με υπέροχα ροφήματα, νόστιμα snacks, υπέροχες μουσικές επιλογές, ευγένεια και άψογη εξυπηρέτηση.

Την λειτουργία του κέντρου, θα συμπληρώνουν και φέτος, το κατάστημα πώλησης-ενοικίασης εξοπλισμού ski, snowboard και παιχνιδιών χιονιού, καθώς και σχολές ski, με έμπειρο προσωπικό.
Ευχόμαστε σε όλους έναν υπέροχο χειμώνα!!!
Η ομάδα του Χιονοδρομικό κέντρο Βόρας Καϊμακτσαλάν

Πηγή : Χιονοδρομικό κέντρο Βόρας Καϊμακτσαλάν